Curs

Pedagogia digitală, promovare platforme - Ghiozdanul din pădure și Scrie cu zmeișorii

Neacreditat

01.10.2022 01.10.2022

0 Credite | 0 Ron

Descrierea cursului

În noul context educațional, Edustudio Helsinki în parteneriat cu Editura Didactica Publishing House lansează primele programe digitale cu resurse educaționale complementare curriculumului național pentru clasele primare. Pentru a explora noile produse digitale și a înțelege mai bine oportunitățile și provocările pedagogiei digitale organizăm un webinar gratuit care se adresează atât cadrelor didactice cât și părinților.

Trainer: Bianca Biro

Bianca este co-fondator al asociației Edustudio Helsinki: http://www.edustudio.fi care are ca scop îmbunătățirea educației în limba română prin dezvoltarea de resurse și unelte moderne pentru învățare, inspirate din educația finlandeză. Locuiește de 16 ani în Finlanda, unde lucrează ca profesor, formator și activist educațional. Este cetățean român și finlandez și are 3 copii.

În anul 2017 a co-fondat platforma educațională Zmeișorii, care include zeci de resurse imprimabile de calitate pentru clasele primare. Este co-autor al seriei de materiale educaționale Zmeișorii și al platformelor de învățare digitală Ghiozdanul din pădure și Scrie cu Zmeișorii, publicate în România de editura Didactica Publishing House.Ce vei învăța

  • Utilizarea calculatorului și a tehnologiei în procesul instructiv-educativ

Competențe didactice, tehnice

Furnizor curs

EduStudio

               Edustudio Helsinki este o asociație non-profit din Finlanda care contribuie la îmbunătățirea educației prin oferirea de modele și unelte moderne pentru învățare, inspirate din modelul educațional finlandez.


Cursurile acestui furnizor

Cursuri