Curs

Neuroștiințe și drumul către învățarea eficientă

Neacreditat

02.09.2022 03.09.2022

0 Credite | 800 Ron

Descrierea cursului

  • Cursul își propune contribuie la facilitarea procesului de învățare în concordanță cu capacitățile fiziologice ale creierului. 
  • Aici vom explora cercetări științifice și mituri, vom afla mai multe despre conceptul de neuroplasticitate și vom descoperi cum funcționează și se dezvoltă creierul pe grupe de vârstă.

Trainer: Laura Popa

 „Oamenii sunt cei care mă motivează și împreună cu oamenii am crescut în valențele care m-au definit ca formator, profesor și om de știință. În cei 42 de ani am învățat de la oamenii model, din cărți și din provocările vieții. Toate acestea mi-au hrănit setea continuă pentru cunoaștere ceea ce m-a modelat într-o persoană tenace, comunicativă și optimistă, gata oricând să transmită mai departe acumulările ce mi-au fost oferite de viață.

De ce Finnish Teacher Training Centre? 

Pentru valoarea naturii umane care m-a făcut să înțeleg că toate au rost într-o echipă, cu oamenii ce formează un tot unitar.”

Ce vei învăța

  • Adaptabilitate și flexibilitate

  • Practicarea și cultivarea empatiei

  • Procesul educativ ca act de comunicare

  • Tehnici de predare

Comunicare și relaționare

Furnizor curs

Finnish Teacher Training Centre

Schimbarea durabilă pe care ne-o dorim cu toții în educație începe cu fiecare dintre noi. Fiecare dintre educatorii, învățătorii și profesorii care își doresc să construiască relații mai bune cu elevii lor, să fie mai eficienți, mai bine pregătiți pentru multitudinea de situații cu care se confruntă zilnic, neuitând în același timp că sunt un model pentru elevii lor. Finlanda este țara cu unul dintre cele mai performante sisteme educaționale, iar noi ne dorim să putem adapta și aplica această abordare de succes și în România. Secretul? Profesori extraordinari și extraordinar de bine pregătiți. Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut ca o continuare firească și necesară a activității SFSB – Școala Primară Româno – Finlandeză din Sibiu. Portofoliul de programe este modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și tehnice, metodologice, specifice corpului didactic. Totul adaptat sistemului local. Explorează calendarul nostru de cursuri și contactează-ne. Te așteptăm ca împreună să îmbunătățim educația din România.


Cursurile acestui furnizor

Cursuri