Curs

Creativitate

Neacreditat

08.12.2022 09.12.2022

0 Credite | 800 Ron

Descrierea cursului

A fi creativ înseamnă dezvoltarea proceselor care țin, în primul rând, de gândirea în afara cutiei și identificarea unor soluții eficiente în orice tip de profesie. Unde este creativitatea noastră și care sunt motivele care duc la diminuarea procesului creativ?

Cum putem transforma învățarea teoretică, tradițională, uneori rigidă în învățare creativă, eficientă, atractivă.

Suntem la un curs de creativitate, un curs ce are un procent de 90% practică… da, teoria o găsim în cărți, o putem citi, ceea ce îmi doresc e să conștientizați că lucrurile, activitățile și sarcinile pot fi îndeplinite mult mai ușor dacă ne adresăm nouă propriile idei, ipoteze, asumpții, probleme.

Cu toții spunem că avem nevoie de idei mai bune, de alte idei… dar oare cum le putem găsi ? Sau poate că găsim acea idee aplicată deja… ce se întâmplă cu noi, sau în noi, în acel moment?

Monica Șurubaru psiholog și formator cu experiență în management cultural, industrii creative și psiho-pedagogie vă propune un curs în care fiecare dintre voi devine co-creator și modelator al propriului conținut. Metodă, tehnică și instrumente concrete prin care poți privi situația din afara cutiei.

Ce vei învăța

  • Adaptabilitate și flexibilitate

  • Aplicarea strategiilor didactice de utilizare eficientă a mijloacelor/auxiliarelor didactice în procesul de învăţământ

  • Lucrul în echipă

Competențe psiho-sociale generale

Furnizor curs

Finnish Teacher Training Centre

Schimbarea durabilă pe care ne-o dorim cu toții în educație începe cu fiecare dintre noi. Fiecare dintre educatorii, învățătorii și profesorii care își doresc să construiască relații mai bune cu elevii lor, să fie mai eficienți, mai bine pregătiți pentru multitudinea de situații cu care se confruntă zilnic, neuitând în același timp că sunt un model pentru elevii lor. Finlanda este țara cu unul dintre cele mai performante sisteme educaționale, iar noi ne dorim să putem adapta și aplica această abordare de succes și în România. Secretul? Profesori extraordinari și extraordinar de bine pregătiți. Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut ca o continuare firească și necesară a activității SFSB – Școala Primară Româno – Finlandeză din Sibiu. Portofoliul de programe este modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și tehnice, metodologice, specifice corpului didactic. Totul adaptat sistemului local. Explorează calendarul nostru de cursuri și contactează-ne. Te așteptăm ca împreună să îmbunătățim educația din România.


Cursurile acestui furnizor

Cursuri